Een vakantie met alles er op en er aan op Fuerteventura. Daar zijn jullie aan toe! Jullie boeken nu een 7-daagse vakantie naar de prachtige Canarische Eilanden voor maar €362,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Dusseldorf Airport en het verblijf op basis van all inclusive in een zeer goed beoordeeld hotel (8,1/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in mei 2020. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen. Let op! Eerst wordt er een hogere prijs aangegeven, maar later daalt deze.

 

Allsun Esquinzo Beach – Fuerteventura, Canarische Eilanden

 

In dit 4* hotel, waar goede service hoog in het vaandel staat, is het genieten geblazen. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het zwembad, het zonneterras, de pool/snackbar, het wellnesscentrum, het fitnesscentrum, WiFi en veel meer. Het hotel ligt op loopafstand van de mooie baai van Esquinzo. Geen zin om te lopen? Met de shuttlebus word je zo naar het zandstrand van de baai gebracht. Vanaf het hotel kan je ook genieten van de Atlantische Oceaan; het uitzicht is er prachtig!

 

>> Bekijk deze goedkope Fuerteventura deal bij Prijsvrij