Zomervakantie vieren in het gezellige, zuidelijke Limburg boek je last minute met éxtra veel korting! Jullie boeken nu 8 dagen naar Landal Hoog Vaals met €340,- korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een gezellige 6-persoons bungalow.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juli 2020 (zomervakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Hoog Vaals – Limburg

 

Landal Hoog Vaals heeft een prachtige ligging: tussen de glooiende heuvels van het zuidelijke Limburg. Jullie kunnen op dit mooie park gebruik maken van het overdekte zwembad, de golfbaan met driving range, de bowlingbaan, de fietsverhuur en nog veel meer. Ook in de omgeving kunnen jullie de leukste uitstapjes maken!

Jullie verblijven in een vrijstaande, ruime bungalow voor 6 personen met 3 slaapkamers en buitenterras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Hoog Vaals aanbieding hier