Een last minute zomervakantie aanbieding met 29% korting? Pak je kans en vertrek! Jullie boeken nu een 8-daagse zomervakantie naar Bungalowpark Herperduin in Noord-Brabant vanaf slechts €461,-. Hiermee profiteren jullie van wel €191,- korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaand vakantiehuisje voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een vertrek in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Roompot Bungalowpark Herperduin – Noord-Brabant, Nederland

 

Op Bungalowpark Herperduin zul je je niet vervelen… Dit sfeervolle familiepark midden in de natuur beschikt o.a. over een (overdekt) zwembad, fietsverhuur, minigolf, voetbalveld, een pannenkoekenrestaurant, openlucht theater en nog veel meer. Jullie verblijven in een vrijstaande Brabantse Hoeve voor 4 personen met 2 slaapkamers en een ruim terras.

 

>> Bekijk deze zomervakantie Noord-Brabant aanbieding bij Roompot