Dit prachtige stukje Nederland is de ideale uitvalbasis om vakantie te vieren! Boek nu een midweekje naar Landal Sluftervallei met maar liefst 27% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen. 

De goedkoopste aankomstdata zijn in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Sluftervallei – Texel, De Waddeneilanden

 

Waai uit op 't strand, bezoek de gezellige Texelse dorpjes of beklim de vuurtoren… Het kan allemaal op dit prachtige Waddeneiland! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van drie slaapkamers, twee badkamers, een eigen sauna, woonkamer met flatscreen TV, een open keuken en een terras. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de take-away mogelijkheden, de parkshop en verschillende sport- en spelfaciliteiten.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Texel deal bij Landal