Op zoek naar een geweldige last minute aanbieding? Boek dan nu een midweek naar het luxe Strandpark Duynhille in Zuid-Holland voor slechts €245,- en ontvang tot wel 32% korting! Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in december 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Strandpark Duynhille – Ouddorp, Zuid-Holland

 

Vlak achter de duinen vinden jullie het prachtig opgezette Strandpark Duynhille. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van de minimarkt, de verschillende sportfaciliteiten, afhaalmogelijkheden en nog veel meer. De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een woonkamer met smart-TV, een terras en natuurlijk gratis WiFi. TIP: huur een fiets en ontdek ‘t prachtige Ouddorp…

 

>> Bekijk deze goedkope Zuid-Holland deal bij Roompot