Er in de kerstvakantie toch nog even lekker met het gezin tussenuit? Dan hebben wij de perfecte deal gespot… Jullie boeken nu een 4-daags verblijf bij Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad in Zeeland vanaf slechts €289,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in december 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad – Zeeland, Nederland

 

Even lekker relaxen op een prachtig vakantiepark aan de Zeeuwse kust… Klinkt goed! De luxe huisjes op Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad worden omringd door water en liggen op loopafstand van het strand. Jullie 4-persoons villa beschikt o.a. over een compleet uitgeruste keuken, 2 badkamers en een privé sauna.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze kerstvakantie Zeeland deal bij Roompot