Toegang tot het Jan Thiel strand, een gratis Caribische cocktail en nog meer leuke extra's… Deze Curacao deal wil je niet missen! Jullie boeken nu een 9-daagse vakantie naar Curacao voor maar €695,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de KLM vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en het verblijf op basis van logies in een goed beoordeeld 4* resort.

De goedkoopste vertrekdata zijn in oktober 2021. Er komt eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten bij. Eerst zie je een hogere prijs, maar uiteindelijk gaat er een extra korting vanaf.

TIP! Met Corendon ga je nu extra veilig op vakantie… Lees hier alles over wat Corendon voor jou doet!

 

Livingstone Jan Thiel Resort – Jan Thiel Baai, Curacao

 

Het luxe Livingstone Jan Thiel Resort is één van de populairste adresjes op Curacao! Als gast van het resort heb je gratis toegang tot het Jan Thiel strand, dat op 150 meter afstand ligt. Hoe fijn is dat? Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van een groot zwembad, het zonneterras, gratis WiFi, het restaurant, de bar, de snackbar en meer. Tot slot ontvangen jullie tijdelijk een gratis Caribische cocktail bij Mondi in The College Hotel!

 

>> Bekijk deze goedkope Curacao deal bij Corendon