Toe aan een onbezorgde getaway naar veelzijdig Limburg? Dan hebben we weer een perfecte deal gevonden! Jullie boeken nu met 26% korting een 2-daags halfpension arrangement bij het 4-sterren Black Label Hotel Valkenburg voor slechts €77,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 1x een overnachting
  • 1x een uitgebreid ontbijtbuffet *
  • 1x een 3-gangen diner *
  • Leuke gratis extra's

* Al het eten en drinken zal t/m 19 januari 2021 geserveerd worden als take-away

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende verblijfsdata tussen januari en maart 2021. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Voordeeluitjes

 

Black Label Hotel Valkenburg – Limburg, Nederland

 

Tussen de mosgroene heuvels van Zuid-Limburg, direct aan de Geul, ligt het luxe 4-sterren Black Label Hotel Valkenburg. De suite waarin jullie verblijven, is onder andere voorzien van een groot tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen-tv, kluisje, minibar, en gratis WiFi. TIP: Stap op de fiets en ontdek alle geheimen die het Limburgse landschap voor jullie verborgen heeft.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen in de hotels.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Voordeeluitjes