Wij hebben het perfécte vakantiehuis voor jullie gevonden! Boek nu een 4-daagse vakantie naar Landal Landgoed Aerwinkel in het mooie Limburg met extra korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juni 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed Aerwinkel – Posterholt, Limburg

 

Wandelen door Nationaal Park De Meinweg, een drankje doen op het terras of fietsend de groene omgeving verkennen… Het kan allemaal hier op Landal Landgoed Aerwinkel! De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, een sauna & duo jetstreambad en een eigen terras. Maak gebruik van de take-away mogelijkheden op ‘t park en geniet van een welverdiende vakantie naar het prachtige Limburg!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal