Jullie genieten extra van het zomerse weer in deze luxe villa in Brabant! Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Landal De Vers in Noord-Brabant met 11% korting. Deze aanbieding is op basis van verblijf in een vrijstaande 4-persoons villa.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in augustus 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vers – Noord-Brabant, Nederland

 

Op een prachtige plek aan de Overloonsche Duinen vinden jullie vakantiepark Landal De Vers. Huur een fiets of maak een mooie wandeling en ontdek de omgeving! Op het park kunnen jullie o.a. gebruik maken van het overdekte zwembad, de minigolfbaan, de bowlingbanen, de fietsverhuur, de indoor speeltuin, het Grand Café en de broodjesservice.

Jullie verblijven in een 4-persoons villa met een moderne woonkamer, een ruime eetkeuken en een overdekte veranda met Green Egg barbecue en een terrashaard.

 

>> Bekijk deze luxe Brabant deal bij Voordeeluitjes