Een paar dagen in het bourgondische Limburg is altijd een goed idee! Jullie boeken nu een 4-daags verblijf naar Europarcs Resort Brunssummerheide in Limburg voor maar €84,67 per persoon. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 4-daags verblijf in een gezellig chalet voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Jullie hoeven geen reserveringskosten te betalen.  Prijzen zijn exclusief bedlinnen en toeristenbelasting. 

 

Europarcs Resort Brunssummerheide – Limburg, Nederland

 

Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum en is een ideale vakantiebestemming. Voor wandelaars en fietsers is het een gebied waarin natuurbeleving en genieten van rust uitstekend samen gaan. Het gezellige Maastricht ligt op 20 minuten rijafstand van het park. Jullie verblijven in een gezellig vrijstaand chalet die is voorzien van 3 slaapkamers, volledig uitgeruste keuken, badkamer, gemeubileerd terras en nog veel meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Limburg deal bij Europarcs