Beleef een bijzonder gezellige vakantie in Saarburg, Duitsland! Jullie boeken nu 4 dagen in de zomervakantie naar het Duitse Landal Warsberg met maar liefst 30% korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en een verblijf in een woodlodge voor 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Warsberg – Saarburg, Duitsland

 

Vakantiepark Landal Warsberg kijkt uit over het mooie plaatje Saarburg (dicht bij het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk). Met een stoeltjeslift kun je dit dorpje bereiken, hoe leuk! Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van onder andere het overdekte zwembad, het café, de bistro, de sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer.

Jullie verblijven in een gezellige woodlodge voor 4 personen met een eigen badkamer en keuken.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Warsberg zomervakantie aanbieding hier