Op dit park gaan jullie een heerlijke tijd tegemoet… Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Het Meerdal in Limburg vanaf €410,-. Deze aanbieding is op basis van verblijf in een vernieuwde VIP cottage voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juni 2023. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs

Center Parcs Het Meerdal – Limburg, Nederland

 

Center Parcs Het Meerdal is een fijn park voor zowel jong als oud. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van het subtropisch zwembad (met maar liefst 103 meter aan glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan en bubbelbaden), restaurant & bar en verschillende sport- en spelfaciliteiten (bijvoorbeeld lasergame, bowlen, zip wire & nog veel meer). Het park ligt in een groene omgeving dus ook voor een wandeling of fietstocht ben je hier helemaal aan het juiste adres!

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Center Parcs

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter