Toe aan een aantal dagen heerlijk genieten van de Brabantse gastvrijheid? Dan hebben wij een niet te missen deal voor jullie gevonden. Jullie boeken nu een 3-daags diner arrangement met 34% korting bij Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch in het prachtige Noord-Brabant voor slechts €87,-per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • 2x een overnachting
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x een 3-gangen diner (1ste dag)
  • Gratis parkeren (t.w.v. €25,- per auto per dag)
  • Gratis WiFi

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende aankomstdata in september en oktober 2020, maar er is ook nog voldoende beschikbaarheid in november en december 2020. De prijs is exclusief toeristenbelasting (€3,35 p.p.p.n.) en administratiekosten (1-3 pers. €14,50 en 4+ pers. €24,50 per boeking).

 

Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch – Den Bosch, Noord-Brabant

 

Prachtig aan het water, net buiten het historische stadscentrum van Den Bosch, ligt het stijlvolle Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van het restaurant, het terras, de sauna, infrarood cabine, de fietsverhuur, gratis WiFi en meer! TIP: Maak een boottocht over de Binnendieze en ontdek het historische stadscentrum van Den Bosch per boot!

 

>> Bekijk deze goedkope Brabant deal bij Voordeeluitjes