Staat deze bestemming nog hoog op jullie lijstje? Pak de koffers in & vertrek super last minute naar deze top bestemming! Jullie boeken nu een 13-daagse vakantie naar Orlando in de Amerikaanse staat Florida voor maar €495,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport en het verblijf op basis van logies in een goed beoordeeld resort.

De goedkoopste vertrekdata zijn in februari 2020. Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen. De goedkoopste mogelijkheid is voor een vertrek met vier personen, maar met minder personen is ‘ie nu ook extra goedkoop!

 

Legacy Vacation Resort – Florida, Verenigde Staten

 

Zon, avontuur & volop vermaak… Legacy Vacation Resort is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van 4 zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, bars, wellness en verschillende sportfaciliteiten. Verder ligt het resort in de buurt van meerdere pretparken (o.a. Disney World en Universal Studios). Ook kunnen jullie lekker shoppen in de bekende Florida Mall of struinen door Downtown Orlando.

 

>> Bekijk deze goedkope Florida deal bij de VakantieDiscounter